Karşılaşma  oldukça çekişmeliydi ve 2-2 setlerle berabere kalan takımlar için uzatma 15 puanlık bir set daha acıldı. Her iki takımın seyircilerinin tezavuratları hat safhadaydı. Oldukça güzel anların yaşandığı turnuva boyunca final setini Ziyagökalp alırken  Hendek Müftülüğü ikinci Hendek Çamsan firması üçüncü oldu.

Kupa bu yıl Hendek Ziyagökalp İlköğretim okulunun odlumu. Bu yılki müsabakalar sonrasında Ziya Gökalplı Öğretmeler kupayı , Hendek Müftülüğündeki din görevlisi hocalara kaptırmadı.
Turnuva sonrasında düzenlenen madalya ve kupa törenine hendek ilçe protokolünden  Kaymakam Mustafa AYHAN, Milli Eğitim Müdürü Sabri DOĞAN, Hendek Emniyet Müdürü Oğuz ÇUHADAR, Hendek Müftüsü Ekrem SAYLAM, Hendek Spor Müdürü Hüdaverdi BAHADIR , Musabaka heyet başkanı Fahri KÜT  ve çok sayıda takım taraftarı katıldı.
Hendek Kaymakamlığı tarafın dan düzenlenen  turnuvaya katılan tüm takımları kutlayan Hendek Kaymakamı Mustafa AYHAN birinci kupa ve madalya alan tüm sporculara başarılar diledi.Şampiyon takım olan Ziyagökalp İlköğretim okulunun kupasını Hendek Kaymakamı Mustafa AYHAN verirken, turnuvada ikinci olan takım olan Hendek Müftülüğünün kupasını ise Hendek İlçe Emniyet Müdürü Oğuz ÇUHADAR verdi. Turnuvada üçüncü olan Hendek Çamsan firmasının kupasını da Hendek Milli eğitim Müdürü Sabri DOĞAN ile Hendek İlçe Müftüsü Ekrem SAYLAN verdi.
Geçtiğimiz yılda oynanan valeybol turnuvasında Hendek Karayolları takımı birincilik kupasını aldığı öğrenildi.