“Hizmetlerimiz gelecek nesillere emanet”
 
Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, muhtarlarla bir araya geldi. Her ay düzenli olarak yapılan muhtarlar toplantısı Hendek Gençlik Merkezi’nde yapıldı.

Her ay düzenli olarak yapılan ve köy ve mahalle muhtarlarının katıldığı aylık muhtarlar toplantısı Hendek Gençlik Merkezi’nde yapıldı. Toplantı öncesi Başkan İnci, muhtarları yemekte ağırladı.

Yemek sonrası Hendek Gençlik Merkezi 3D Sinema Salonu’nda toplantıya devam edildi.

Toplantıya Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan, köy ve mahalle muhtarları katıldı.  

Hizmetlerimiz gelecek nesillere emanet

Başkan İnci toplantıda bir konuşma yaparak “Seçim beyannamemizde söz vermiş olduğumuz projelerin neredeyse tamamını bitirdik. Yapmış olduğumuz hizmetler gelecek nesillere emanet kalacak. Hendek’imiz her alanda büyük başarılara imza attı. Bizler Hendek’imizi ne kadar güzel yerlere getirirsek, ne kadar güzel hizmetler yaparsak, çocuklarımıza da güzel emanetler bırakırız. El birliği ile çalışıyoruz. Bizler Hendek’imiz için daha fazla ne yaparız, çocuklarımızı ve gelecek nesillerimizi ne kadar mutlu edebiliriz ve çocuklarımız da kendinden sonraki nesillere güzel eserler bırakacakları şekilde çalışmanın gayretindeyiz. Şu an köylerimiz olarak da çok öndeyiz. Muhtarlarımızın çalışmalarından çok memnunuz. El birliği ile çalışmaya devam edeceğiz “ Dedi.

Başkan İnci, daha sonra slayt eşliğinde, yapılan çalışmalar hakkında muhtarları bilgilendirdi. Muhtarlar, toplantıda mahalle ve köylerinin sıkıntılarını dile getirdiler.