İnci’nin sanat sevgisi

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci HESMEK Sanat Kursları bünyesinde verilen ebru sanatı kursunu ziyaret etti. Başkan İnci, ziyarette ebru yaptı.

Başkan İnci, çalışmaları inceleyip, kursiyerleri ve hocalarını tebrik ederek “ Hendek belediyemizin bünyesinde bulunan HESMEK Sanat kurslarımız yoğun ilgi ile devam ediyor. Bu yıl HESMEK kurslarında gitar, bağlama, resim, keman, bilgisayar, fotoğrafçılık, diksiyon, ebru, Arapça, İngilizce, tiyatro, Ney, Osmanlıca, Hat, güzel ve etkili konuşma olmak üzere 15 dalda toplam 1550 kişi eğitim görecek. Bu kursları açarken amacımız insanlarımızın kişisel birikimlerini yükseltmek, mesleki ve sanatsal bilgilerini geliştirmek, sosyal bir aktivite ile zamanlarını geçirmelerini sağlayarak sosyal hayatlarına katkıda bulunmaktır. Uzman hocalarımızın vereceği kurslara tüm halkımız ve üniversite öğrencilerimiz katılabilirler “ Dedi.

Başkan İnci, daha sonra hocalar eşliğinde, kendi elleriyle ebru sanatında ilk olarak kullanılan battal zemin ebru yaparak kursiyerlere örnek bir davranış sergiledi.