Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, 14. Geleneksel Selman Dede Sünnet Şöleni ve Yağlı Güreşlerinde, vatandaşları Selman Dede Mesire Alanı´na ücretsiz taşıyarak kendilerine destek olan GÜLKOOP Başkanı İhsan Kaplan, İkinci Başkan Sami Sunman, Başkan Yardımcısı Cemil Atılkan ve ekibine Bayraktepe´de teşekkür yemeği verdi.
Yemeğe Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Çizer, AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal, GÜLKOOP Başkanı İhsan Kaplan, İkinci Başkan ve 2007 Selman Dede Güreş Ağası Sami Sunman, Başkan Yardımcısı Cemil Atılkan, ve GÜLKOOP çalışanları katıldı.

GÜLKOOP  heryerde

Programda bir konuşma yapan AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal,  Belediye Başkanı Ali İnci’nin programı nedeniyle katılamamasından dolayı selamını ileterek “ Ben Hendek’te üç dönem ilçe başkanlığı yaparak halkımıza hizmet etme şansı yakaladım. Bu dönem içersinde sizlerle de çalışma şansım oldu.   Ben Gül Koop yönetiminden her zaman yakınlık gördüm, dostluk gördüm, destek gördüm. Her türlü yanımda oldular. Oluşumlarımıza katkı sağaldılar. Hendek Belediyesi de bütün oluşumlarında , Hendek halkının iyi gününde kötü gününde , cenazesinde düğününde Gül Kooperatifi vardır. Hızla büyüyen Hendek’te ulaşım noktasında Hendek’i güzel bir seviyeye getirdiniz. Hem Hendek halkımız adına hem de geleceğimiz adına verdiğiniz bütün bu güzel hizmetler için başta Ali Başkanım adına, hem de şahsım adına  teşekkür ediyorum “ Dedi.

Yoğun gayret

Programı nedeniyle yemeğe katılamayan Başkan İnci, programa telefonla katılarak, Selman Dede Sünnet ve  Yağlı Güreşlerinde 15.000 den fazla vatandaşı Selman Dede Mesire Alanı´na hiçbir sıkıntı yaşamadan ücretsiz taşıdıkları için GÜLKOOP´a teşekkür ederek " Programım nedeniyle aranızda olamadım. Selman Dede Şenlikleri’nde Gülkoop olarak yoğun gayret sarfettiniz.  Selman Dede şenlikleri ile alakalı olarak bizler gibi sizlerde elinizden geleni yaptınız. " Diyerek.  AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli’nin selamını da  iletti.

Teşekkür plaketi

Başkan İnci adına, GÜLKOOP Başkanı İhsan Kaplan´a Selman Dede Sünnet Şöleni ve Yağlı Güreşleri´nde vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür plaketini, AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal verdi.