İnci Tıp Bayramı’nı kutladı Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle, Hendek Devlet Hastanesi’nde çalışan sağlık çalışanlarını ziyaret edip, çiçek vererek Tıp Bayramını kutladı.

Kutlamada, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun da eşlik etti.

Daha kaliteli hizmet

Başkan İnci, sağlığın insanın en önemli hazinesi olduğunu belirterek " Bu çerçevede ilçemiz genelinde yapılan sağlık yatırımları ile dünya standartlarında modern sağlık kuruluşları ve çağın gereklerine göre yetişmiş sağlık çalışanları ile her türlü şart altında vatandaşlarımıza kaliteli sağlık hizmetleri vermenin gayreti içerisindeyiz. Sağlığa verilen önemle ilçemizde 100 yataklı hastanemizin yapımı için harekete geçtik ve şu an hastanemizin yapımı devam ediyor. Sağlık çalışanlarımız da çok özverili çalışıyorlar. Doktorlarımız başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın ve ailelerinin 14 Mart Tıp Bayramı'nı içtenlikle kutlar, sağlık ve esenlik dolu günler dilerim'' Diyerek, sağlık çalışanlarına çiçek verip, 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.