Rasimpaşa, Bayraktepe ve Büyükdere mahallelerinin doğalgaza kavuşturulması çerçevesinde sürdürülen hummalı çalışma yağışlı havalara rağmen sürdürülüyor.

2004 seçimlerinde Hendek’e doğalgaz sözü veren Hendek Belediye Başkanı Ali İnci,  2007 senesinde Hendek’imizin yüzde 70’ini doğalgaza kavuşturmasının ardından Yeşiller, Rasimpaşa, Bayraktepe ve Büyükdere Mahalleri’ne doğalgaz verilmesi için düğmeye basılmıştı ve bu çerçevede sürdürülen çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.

Hendek’te 3 mahalleye daha doğalgaz

D-100’ün diğer tarafında yer alan Bayraktepe ,Rasimpaşa ve Büyükdere mahallelerinde doğalgaz için ilk kazma vuruldu. Bu yılın aralık 15’inde tamamlanacak olan çalışmalar sonunda 1350 konut doğalgaza kavuşacak. AGDAŞ yetkilileri ve muhtarlar ile bir araya gelen Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek’imizin büyük bir kısmını daha doğalgaza kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

15 Aralık  2012 de doğalgaz verilecek

29 Mart 2009 seçimlerinin ardından doğalgaza kavuşan Şehit Mahmutbey Mahallesi ve 62 Evler Mahallesi’nin ardından Bayraktepe ,Rasimpaşa ve Büyükdere mahallelerinde de doğalgaz için ilk kazma vuruldu  ve çalışmalar başladı.İşin bitirme süresi 90 gün olan çalışmalarda üç mahalleye 80 km doğalgaz hattı döşenecek. 15 Aralık’ta üç mahallenin doğalgaz kullanacağını ifade eden AGDAŞ yetkilileri muhtarların kendilerine yardımcı olmasını istedi.