Yeşiller Mahallesi ile ilçe bağlantısını sağlayan D-100 Karayolu üzerindeki Yeşiller üst geçidine yaptırılan kullanılmaya başlandı.


Karayolları 1. Bölge Müdürü Mehmet Karaman ile birlikte Karayolları daire müdürleri, Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış programına mahalleliler yetkililere teşekkür ettiler. 



Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, seçmenlerine verdiği sözleri birer birer yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını, seçim beyannamesinde verdiği sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek; “Karayolları Bölge Müdürümüz Hendek ilçemiz adına gerekli olan her hizmeti yaptılar. Hendek Gümüşova arasındaki duble yolu tamamladılar. Bazı ufak tefek eksikliklerde ama bizim tarafımızdan ama karayollarımız tarafından tamamlanacak.




Burada yaşlımız var, engellimiz var, özürlümüz var. Hendek İlçesi’nin yarısına yakını D-100 Karayolu’nun karşı mahallesinde. Bugün hizmete açtığımız  üst geçitteki asansörler sonrasında bebekli hanımlarımız bebek arabaları ile birlikte, yaşlılarımız ve özürlü vatandaşlarımız engelli araçları ile kolaylıkla asansörü kullanabilecekler. Köprü bundan böyle bir geçit değil düz yollarda gittikleri bir köprü oldu. Bu hizmetimiz ilçemize hayırlı olsun”dedi.



Törene katılan Karayolları 1. Bölge Müdürü Mehmet Karaman’da törene katılan halka yaptığı konuşmada; “Biz karayolları olarak halkın hizmetindeyiz. Karayollarımız büyük bir kuruluş. Adapazarı -  Akçakoca, Adapazarı-Karasu, Adapazarı-Kaynarca, Adapazarı –Mekece yollarının bazı bölümleri bitti bazı yerlerde çalışmalarımız devam ediyor.




Bize bir adım gelene biz 10 gideriz. Bunu da en iyi beceren Hendek Belediye Başkanı Ali İnci oldu. Hendek’liler başkanları ile gurur duysunlar, iftihar etsinler” diye konuştu. Karaman hizmetlerin hayırlı olması temennisinde bulunarak sözlerine son verdi.



Asansörü ilk olarak Van depremine  balon satarak kazandığı paralar ile 2 battaniye alarak gönderen ve bu tavrı nedeniyle Başbakan Erdoğan’ın övgüsünü alan engelli Murat Özer, ardından yaşlı hanımlar ve çocuklu bayanlar binerek asansörü kullandılar.