Kısa bir süre önce Hendek ilçesinde faaliyete başlayan Hendek Denef Tenis kulübü her geçen gün yeni tenis öğrencileriyle, ilçede spor faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen ve 8-13 yaş arası öğrencilerin katıldığı tenis turnuvası havanın güzel olması ve katılımın yoğun olması dolayısıyla renkli güzel bir gün yaşanmasına neden oldu. Kıyasıya süren karşılaşmalar sonrasında, takımlar, büyük bir türk bayrağıyla günün anlam ve önemini vurgulayan bir fotoğraf çektirdiler. 

Turnuvaya katılıp dereceye giren sporculara Hendek Denef Tenis kulübü tarafından madalyalar takdim edildi. İlçede yeni bir spor branşında yarışmanın mutluluğunu yaşadılar.

Gelecekte anlamlı günlerde turnuvalar düzenleyeceğini belirten Hendek Denef Tenis kulübü en yakın turnuvasının 23 Nisan’da yapmayı planladıklarını belirtiler. 

Kış aylarında da faaliyetlerini sürdürecek lerini belirten yetkililer, kortun, üstünün kapatılıp, gerek öğrenci derslerine , gerekse tenis karşılaşmaları konusunda faaliyetlerini sürdürecek lerini belirtiler.