Sakarya ili Hendek ilçeEmniyet Müdürlüğü yapmış olduğu çalışmalar neticesinde Hendek ilçesine bağlı merkez köylerden bir kişinin evine Hendek ilçe jandarma ekipleri ile yapmış olduğu çalışma neticesinde  210 gram esrar maddesi yanı sıra 2 adet ruhsatsız av tüfeği , ayrı bir evde yapmış olduğu aramalar neticesinde ise 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildiği öğrenildi.

Hendek ilçe Emniyet Müdürlüğü yapmış olduğu çalışmalar neticesinde Hendek ilçe jandarma ekiplerinin refakatında yapmış olduğu operasyon neticesi ile A.Y adlı şahsın evinde 210 gram esrar maddesi ile 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi. Diğer bir evde yapılan arama sonrasında Y.k adlı şahsın evinde ise 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Yapılan çalışmalar neticesinde A.Y ile Y.K adlı vatandaşları göz altına alarak olayla ilgili Hendek ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü Hendek ilçesindeki vatandaşların bu olaylarda duyarlı olmaları konularında teşekkürlerini iletirken, meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçilebilmesi için suç ve suçlularla birlikte mücadele ettiklerini itina ile belirtti.