Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Görevinde 24 Ocak 2001 günü saat 17:40 sıralarında Şehit Olan Hendekli Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan Sakarya ili hendek ilçesin de her yıl 24 Ocak tarihinde düzenlenen anma törenlerinde dualar ile anılıyor.

Bu yıl 11. yıl dönümü olan  Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar OKKAN nın kabri başında düzenlenecek olan anma törenleri Sarın yani 24 Ocal 2012 Saat: 11:00 de başlayacak. Tören öncesinde Hendek İlçe merkezin de yer alan merkez camii önün den Saat : 10:00 itibariyle hendek ilçe mezarlığına araç kaldıralacağı anons edildi. 

Geçtiğimiz yıl düzenlenen anma etkinliklerinde Şehit Ali Gaffar Okkan Bir Kardeşlik Hikâyesi Projesi kapsamında Diyarbakır´da bulunan "Ali Gaffar" isimli 101 çocuk Hendek Belediyesi´nin misafiri olarak Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan´ın ölüm yıldönümünde hendek ilçesine gelerek anma etkinliklerine katılmıştı. 

Bu yıl Diyarbakır Ali Gaffar Okkan Anadolu öğrencileri Anma törenlerine katılacağı bildirildi. Anma Törenine katılan öğrenciler daha sonra bowling, bilardo ve havuzun yer aldığı Hendek Belediyesi Gençlik Merkezi’nde gün boyu zaman geçirecekleri öğrenildi. 
ŞEHİT EMNİYET MÜDÜRÜ 10. YIL DÖNÜMÜNDE DÜZENLENEN ANMA ETKİNLİKLERİNDEN GÖRÜNTÜLER