Vali Mustafa Büyük’ten şampiyon güreşçilere altın
 
Vali Mustafa Büyük, Polonya’nın Katowiçe şehrinde yapılan Yıldızlar Greko-Romen Güreş Avrupa şampiyonasında  altın madalya kazanarak Yıldız Güreşçiler Avrupa Şampiyonu olan  Hendek Güreş İhtisas Kulübü 63 Kg Güreşçisi Ensar Karabacak ile  Sapanca da yetişen ve şu anda İstanbul Büyükşehir Belediye takımında 69 Kg. da  güreşen Yunus Emre Başar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu’nun makamında bir araya geldi.
 
Vali kendi geldi
 
Şampiyonlar ve ziyaret heyetindeki ilgililer Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu’yu ziyaretten sonra İl müdürlüğü organizasyonu ile  Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret etmek istiyordu. Ancak heyetin Spor İl müdürlüğüne geldiğini bilen Vali Mustafa Büyük şimdiye kadar uygulananın aksine kendisi bizzat Spor İl Müdürlüğü’ne geldi. Vali Mustafa Büyük’ü bir anda karşılarında gören Güreşçiler ve ilgililer  “ Vali Beyin büyük Jesti bizi, Şampiyonluk kadar onurlandırdı “ dediler.

Vali Mustafa Büyük sporculara altın hediye etti.
 
Vali Mustafa Büyük GHSİ’ye gelişinde Kapıda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Salih Koşu tarafından karşılandı. Güreş Federasyonu Sakarya Güreş  il temsilcisi Bahattin Aydın, Hendek Güreş İhtisas kulübü başkanı Feyzullah Köstereli, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Hendek İmam Hatip lisesi müdürü Osman yılkın, ve öğretmen  ve Kamp müdürü  Halil Genç, Antrenörler Sefer Sarı ve Zafer Başar’ın katıldığı buluşmada  Vali Mustafa Büyük güreşçilere başarılar diledi ve Kendilerine birer Altın hediye etti.

Vali Mustafa Büyük Güreşçiler,Antrenörler ve Güreşçilerin Şampiyonluk çalışmalarında emeği geçenleri tek tek kutlayarak “Çok memnun oldum. Bu gibi değerlere sahip çıkmak için elimizdeki imkanları değerlendireceğiz. Bir Sporcu kolay yetişmiyor. Yetişenleri de korumak kollamak onlara çalışma imkanları vermek lazım “ dedi.