HİLMDER ilk toplantısını gerçekleştirdi

Hendek İmam Hatip Lisesi Mezunları derneği (HİLMDER) 13 yıl aradan sonra tekrar kurularak ilk toplantısını gerçekleştirdi.Yapılan toplantı sonrası HİLMDER Başkanı Muhammet İkbal Camcı oldu.

28 şubat sürecinde kapatılması sonrası aradan geçen 13 yılın ardından İmam Hatip Lisesi mezunları tarafından tekrar kuruldu.

Osmanlı Çadırında gerçekleşen HİLMDER Toplantısında gündem maddelerinin ardından Yönetim kurulu görev dağılımı gerçekleşti.

Görev dağılımının ardından HİLMDER Başkanı olan Muhammet İkbal Camcı yıllar önce kapatılan derneğin 13 yıl sonra tekrar hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “ 13 yıl önce var olan derneğimiz 28 şubat sürecinde kapatılmak zorunda kaldı.Yıllar sonra derneğimizi tekrar faaliyete geçirmek için yaptığımız çalışmaların olumlu sonuçlar vermesi ve Hendek’te HİLMDER’in eksikliğini hissetmemiz üzerine tekrar hayata geçirdik. İmam Hatip Lisesi camiasına faydalı olmak için derneğimizi kurduk. İlk olarakta kendimize 1996 yılında halkımızın bağış ve yardımları ile temelleri atılarak inşaatı bitirilmiş olan Kız İmam Hatip lisesi binasının tekrar geri kazanılması noktasında çalışmalarımıza öncelik vereceğiz.Toplantılarımızı düzenli olarak yapacağız.

Hendek İmam Hatip lisesi mezunlarımızın derneğimize üye olması için de çalışmalarımızı sürdürerek üye sayımızı her geçen gün arttırmak istiyoruz.

HİLMDER Başkanı Muhammet İkbal Camcı olurken

Başkan Yardımcısı Fatih Tazim,Muhasip İrfan Ataç,Sekreter Hatice Cesur,Asil Üye Cemil Görüm

Yedek Üyeler Cemil İşnel , Rabia Semiz,Bilal Deniz,Ali Kemal Sofu’dan oluştu.