YEŞİLYURT TİCARET MERKEZİ TAM GAZ

Çalışmalar kapsamında ticaret merkezinin çatı panel kaplaması ve ara kat trapez sac  uygulaması tamamlandı. 645 m2 alana sahip olan ara katın  betonu atılarak duvar imalatına başlanacak.  

3 bin metre kare kapalı alandan oluşacak merkezde Pazar yeri (850 m2), 12 adet dükkan, 2 adet sağlık ocağı, 1 adet market, spor salonu ve 255 kişilik tribün yer alıyor. Bölge için önemli bir ticaret kapısı olacak merkez büyük bir hızla tamamlanmaya çalışılıyor. Yeşilyurt haricinde 21 mahalleye daha hitap edecek olan merkez büyük bir önem taşıyor.

2018 Yılı da verimli geçecek

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ‘’ Yeşilyurt’un ve bölgede ki 21 mahallenin de ticaretinin ve ihtiyacının en kısa zamanda karşılanması için hızlı bir şekilde çalışmalara devam ediyoruz. Tüm mahallelerimizde olduğu gibi Yeşilyurt Mahallemize de tespit edilen çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu yıl yaz ayına yine hızlı başladık. Hizmetlerimiz aksamadan devam ediyor. Ekiplerimiz gece gündüz demeden yoğun bir gayretle ilçemizin dört bir yanında çalışma yapıyor. 2018 Yılı da verimli bir yıl olacak inşallah ’’ dedi.