30 Mart Yerel seçimleri tüm yurtta bu gün yapıldı. Sandıklar bir bir açıldı oy sayımı yapıldı, kesin olmayan sonuçlara göre 214 sandıktan 210 sandığın açıldığı bu sandıklardan çıkan parti sonuçlarını sizlerle paylaşmak istedik.

Hendek İlçesinde yedi partinin yarıştığı yoğunlukla oyların 4 parti arasında şekillendiği 2014 30 Mart Yerel seçim kesin olmayan sonuçlarına göre 1. Adalet ve Kalkınma Partisi Başkan Adayı Ali İnci (23.392 oy ), 2 . Milliyetci Hareket Partisi Başkan Adayı Turgut Babaoğlu (19.401 oy ), 3. Cumhuriyet Halk Partisi Başkan Adayı Selami Karakadı (2.362 oy ) , 4.  Halkların Demokratik Partisi Başkan Adayı Cumhur Atay (152 oy ), 5. Büyük Birlik Partisi Başkan Adayı Kemalettin Aslan (1 oy ), 6. Demokratik Sol Parti Başkan Adayı Önder Yıldırım   (1 oy ), 7. Bağımsız Türkiye Partisi Başkan Adayı Fuat Özbay (1 oy ) oy oranlarını aldı.

Bir yerel seçim atmosferide hayırlısıyla son buldu, Kazananıyla kaybedeniyle ilçeye hizmet yarışında, bir şemsiye altında meclis üyeleriyle, ilçeye yeni kazanımlar katmayı sürdürecek , rengarenk bir ilçe meçlisi geleceğe benzemekte. 

Hendek İçin hayırlısı olmasını temeni eder, Hendek Haber olarak hayırlı geçeler dileriz.