Hendek Belediyesi, hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Hendek Belediyesi, ilçede yapmış olduğu dev projeler, çevre ve alt yapı hususunda da örnek projelere imza atıyor. Uludere Rekreasyon Projesinde çevre düzenlemesi çalışmaları hızla devam ediyor. Proje, dere kenarında 4400 metre yürüyüş alanı, dere ıslahı, 1 tanesi üzerinde restoran olarak tasarlanmış toplam 8 adet köprü, fitnes parklar, çocuk oyun alanları, spor alanları ve oturma gruplarından oluşuyor.

Uludere hayat buluyor

Yıllarca atıl olarak Hendek içerisinden geçen ve bakımı yapılmayan derenin, ıslahı ile bölge cazibe bölgesi haline gelecek. Dere kenarındaki yürüyüş alanları kilit parke taşıyla döşenirken, çimlenmdirme çalışmalarıyla da rekreasyon projesi tamamlanıp Uludere hayat bulacak.

Başkan İnci, Uludere Çayı Rekreasyon Çalışmasının büyük bir çevre hizmeti olarak, gelecek nesillere bırakacakları belirterek “ Uludere Çayı Rekreasyon Çalışması ile Dünya’nın en büyük sorunu olan çevre kirliliği, kuraklık ve su probleminin çözümüne katkıda bulunuyoruz.

Vatandaşlakrımız dere kenarında keyifli zamanlar geçirecek. Yapılan çalışmalarla daha once atıl durumda olan Uludere Çayı şimdi modern ve bakımlı bir görünüme kavuştu. Sıcak havalarda vatandaşlarımız dere kenarında oturarak hem balık tutma keyfini yaşayacak hem de Uludere çayının muhteşem görüntüsü karşısında keyifle çaylarını içebilecekler. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri daha da motive ediyor. Hizmetlerimiz hız kesmeden devam ediyor “ Dedi.