Hendek Ticaret Meslek Lisesi Türkiye Şampiyonası’na gidiyor 

Düzce’de yapılan Greko- Romen Grup Müsabakaları’nda, Hendek Ticaret Meslek Lisesi Greko- Romen Grup Takımı, Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Okul Sporları Federasyonu Türkiye 15-16 Yaş Erkekler Serbest ve Greko-Romen Güreş Grup Müsabakaları, Düzce 18 Temmuz Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 3 gün süren müsabakalar sonunda dereceye girenlere madalyaları verildi.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 18 Temmuz Spor Salonunda Okul Sporları 15-16 Yaş Serbest ve Greko-Romen Güreş Müsabakaları gerçekleştirildi. 20 ilden 260 sporcunun katıldığı müsabakalarda Hendek Ticaret Meslek Lisesi Greko- Romen Grup Takımı, ikincilik elde ederek Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Müsabakada sporcular kıyasıya mücadele etti. Hendek Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Umur Çeşme ve Müdür Yardımcısı İsmail Alçorba, müsabakada öğrencilerini yalnız bırakmayarak, moral verdiler. Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Yiğit ve Antrenör Sefer Sarı da müsabakaya katılarak kıyasıya mücadele edip, grup ikincisi olan öğrencileri Hakan İnak, Onur Tektaş ve Metin Alpaslan Temizce’den, Türkiye Şampiyonası’nda birincilik beklediklerini söyledi.