3 mahalleye daha asfalt


Hendek Belediyesi asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Asfalt ekipleri Kocaahmetler mahallesi, Uzunçarşı Mahallesi ve Merkez Mahallesi’nde asfalt çalışmalarına başladılar. Tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, mahalle sakinleri ve mahalle muhtarı ile görüşerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Birinci etap asfalt çalışmasında 13 mahalle de toplam 14 km uzunluğunda 11 bin ton asfalt sermeyi hedefleyen Hendek Belediyesi ekipleri Kocatöngel, Aktefek, Soğuksu ve Hacıkışla Mahallelerinde asfalt çalışmalarını tamamlamalarının ardından Kocaahmetler mahallesi, Uzunçarşı Mahallesi ve Merkez Mahallesi’nde asfalt çalışmalarına başladılar.

Önceliğimiz yol

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, “Kırsal mahallelerimizin her türlü konfor ile tanışması için çaba veriyoruz” dedi. Püsküllü,  “Söz verdiğimiz gibi Belediyemizin tüm kaynaklarını halkımıza yatırım olarak yansıtmaktayız. Biz tüm mahallelerimizin yaşanabilir olmasını arzu ediyoruz. Bu nedenle alt yapıdan üst yapıya kadar birçok konuda projelerimizi kırsal mahallelerimizde hayata geçireceğiz. Önem verdiğimiz çalışmaların başında ise yol geliyor. Kırsalda yaşayan hemşehrilerimizin kent merkezinde olduğu gibi kaliteli ve modern yollara sahip olmasını sağlayacağız. Bu tür çalışmalar tüm mahallelerimizde olacak. Kırsalda yaşayan vatandaşlarımız yollarıyla kendilerini özel hissedecek” diye konuştu.