Düzenlediği piknik programına Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır, Hendek Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi Müdürü Abdullah Pehlivan, öğretmenler, veliler ve özel çocuklar katıldı.

Her yıl geleneksel hale getirilen piknik programında özel öğrenciler aileleri ile birlikte bol bol eğlenerek stres attılar. Çocuklar için hazırlanan oyun alanlarında özel öğrenciler gönüllerince eğlenerek hoşça vakit geçirdiler. Piknik programına katılan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, MHP çocuklar ve aileleri ile sohbet ederek hazırlanan güzel organizasyona ortak oldular.




Piknik’te özel çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan İrfan Püsküllü, “Bugün burada, özel çocuklarımızın neler yapabileceğini, onların bir adım yol almış olmasının bize ne büyük mutluluk kattığını birlikte görüyoruz. Çocuklarımızın gelişim sürecinde attıkları bu adımlar bizleri çok memnun ediyor. Engelli bireylerimizin toplumla kaynaşması ve entegre olması için hepimizin üzerine düşen görevleri yerine getirmemiz gerekiyor. Bu konuda her bireyin üzerine düşen sorumluluklar olduğuna inanıyorum. Tek amacımız, hep birlikte huzurlu, mutlu ve geleceğe umutla bakabilen bireyler olarak aydınlık bir Hendek’te yaşamak.”dedi.




Hendek Gelişimsel Yaklaşım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi işletme sahibi Hilal Yanık Bahadır, programın hazırlanmasında emeği geçenlere ve piknik programına katılan herkese teşekkür etti.