Seçim öncesi verilen sözlere güvenerek seçtikleri mahalle muhtarından bekledikleri iş hassasiyetini göremediklerini iddia ederek tepki gösteren vatandaşlar, “Mahallemize hizmet yapacak diye seçtiğimiz Muhtar İsmet Topal, ilk zamanlar bir şeyler yapmak için sözler verdi. Seçildikten sonra da bir şeyler yapmaya çalıştıysa, onu da başaramadı. Yapmak mı istemiyor, yoksa siyasiler yapacak diye mi bekliyor, bilmiyoruz. Bunun için mahalle muhtarından hiç memnun değiliz” dediler.

Yolların bakımsızlığından ve vaadi verilen asfalt çalışmalarına hala başlanmamasından şikayet eden mahalle sakinleri, ilgilileri mahalleye davet ederek, “Tüm siyasileri ve halkı mahallemize davet ediyoruz. Gelin yollarımızı görün. Seçim dönemi gelen siyasi ve yetkililere sesleniyoruz; bizlere verilen sözler nerede kaldı? Seçimler bitti, her şey bitti deniliyor.

Bugünün yarını var bakalım buraya ne yüzle geleceksiniz?” diye konuştular. Mahalleliler ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na da seslenerek yolların çamur ve suyla dolduğunu, bir an önce vatandaşları bu durumdan kurtarması gerektiğini söyledi.