Hendek’ in yegane alışveriş merkezi Parkshop Outlet alışveriş merkezi Ramazan Bayram’ ı  boyunca birbirinden güzel etkinliklerle çocuklara bayram coşkusunu fazlasıyla yaşatacak.

Farklı aktivitelerle ziyaretçilerinin büyük ilgisini çeken Parkshop Outlet Ramazan Bayramı’nda da organize edeceği çocuklar ve ailelere yönelik etkinlikleriyle bayram coşkusunu fazlasıyla yaşatacak.
Girişte ziyaretçileri Pamuk Şeker vb. bayram günlerine özel geleneksel yiyeceklerle karşılayacak olan Parkshop Outlet palyaçolar, tahta bacak, ateş baz, şişme oyun parkları, tırmanma tepeleri, mini club Dj performansı ve müzik yayınlarının yanı sıra sosis balon, mekanik taylar, elektronik oyuncaklarla, pek çok sürpriz etkinlerle çocukları doyasıya eğlendirecek.

Konuyla ilgili Parkshop Outlet alışveriş merkezi müdürü Can Yıldız ‘ Tıpkı diğer bayramlarda olduğu gibi alışveriş merkezimize bu Ramazan Bayram ‘ında da yoğun ilgi bekliyoruz. Parkshop Outlet ailesi olarak Ramazan Bayramı için hazırız. Mağazalarda ve yönetimimizde çalışan personellerimiz ile birlikte haftalarca süren yoğun hazırlıklarımızı tamamladık. Güzel sonuçlar alacağımızı ümit ediyoruz. Ziyaretçilerimize şeker tadında bir bayram yaşatmak istiyoruz.

Hendek’ li ziyaretçilerimize hizmet veren ücretsiz servislerimiz bayramda da hizmete devam edecek.

 Zaten yiyecek – içecek satış noktalarımız, restoranlarımız, cafe lerimiz,  yöresel marketimiz, hediyelik eşya, kitapçı, şekerci, tatlıcı, dondurmacı vb. stantlarımız ile yıl boyunca 24 saat kesintisiz hizmet vermekteyiz. Ramazan Bayramı süresi boyunca da ilgili işletmelerimiz aynı şekilde çalışacaklar.

Geçtiğimiz günlerde faaliyete giren kahvaltı salonu, döner restoranı, tatlıcı, vb… yeni işletmelerimizle ziyaretçilerimize zengin alternatifli lezzetler sunacağız.

Ramazan Bayramı’ na özel tekstil, ayakkabı, aksesuar, vb… sektörlerde faaliyet gösteren mağazalarımızdan pek çoğu 16 Ağustos tarihinden itibaren bayram süresince 24 saat hizmet vereceği gibi diğerleri de sabahlara kadar açık kalacaktır. Zengin marka karmamız içerisinde yer alan her mağazamız bayrama özel getirdikleri birbirinden özel koleksiyonlarla, kalite güvenceleri ve ülke genelinde en uygun fiyatlarla satacakları ürünlerle gerçek Outlet alışveriş merkezi farkını yansıtacaklar. Mağazalarımız bayrama özel kampanyaları ile de ziyaretçilerimizin ‘bayram da ne giysem?’ sorularını ortadan kaldırıp kendilerine keyifli alışveriş yaşatacaklar.

 Bu vesile ile tüm halkımızın Ramazan Bayramı’ nı en içten dileklerimizle kutluyoruz. Ziyaretçilerimizi de bayram coşkusunu birlikte yaşamak için Parkshop Outlet’ e davet ediyoruz.’ şeklinde görüşlerini ifade etti.