Değerli mahalle halkımız biz komisyon olarak Belediye ile yapmış olduğumuz her toplantıda mahallemize yapılan plan ve projenin yapılıp onay aşamasına gelindiğinde hiç bir kuruma onaylatmadan önce komple mahalle halkımızın bir araya toplanıp Belediye tarafından mahalle halkına sulunması, mahalle halkımızdan çıkacak kararı doğrultusunda hareket edileceğinin sözü verilmiştir. Bu verilen söz yerine getirilmediği sürece komisyon olarak hiç bir faaliyette bulunmayacağız. Kararını aldık.

  Komisyon Başkanı ,  Muhammet ÜSTÜNDAĞ ve komisyon üyeleri , Cengiz ŞİŞMAN , Gökhan BİLGİN , Osman OKUŞLUĞ , Zafer KÜÇÜK , Mehmet GÜLER , Osman Hakan  tarafından onaylanan karar aşağıda yer almaktadır. 


03.12.2014 tarihli Hendek Belediye Meclis Kararı ile
Oluşturulan Komisyon
GÜNDEM :


Komisyonumuzun bir önceki toplantısında gündemin A sırasında belirtilen " 03.12.2014 tarihli Hendek Belediye Meclis kararı ile oluşturulan komisyonun lav edilmesi ve üyelerinin değişmesi kararlarının da yine Hendek Belediye Meclisinde oy birliği ile kabul edilmesi halinde mümkün olacağı " hususunda alınana kararın Belediye meclisinde gündeme dahi alınmaması hususunda komisyonun bundan sonra izleyeceği yolun ne olacağı şeklinde gündem oluşturulmuştur.

KARAR :

Yuakrıda belirttiğimiz komisyonumuz kararının Hendek Belediye meclisinde onaylatılmamasının bugüne değin Hendek Belediyesi'nin sergilemiş olduğu tutumun iyi niyetli olmadığına karine teşkil etmesi ve daha önceki belediye yönetiminin ile farklı bir yol izlenmeyerek bir türlü komisyonumuzun kararlarının dikkate alınmasının mümkün olmadığı gözönünde tutularak, komisyonumuzca aşağıdaki kararlar alınmıştır.

- Komisyonumuzca yukarıda belirttiğimiz " Komisyonumuzun lav edilmesi ile ilgili " kararın Belediye meclisinden geçirilinceye kadar hiç bir çalışmada bulunulmamasına,

- Hendek Belediyesince ve başkaca kurumlar tarafından hazırlanan projelere destek verilmemesine,

- Kemaliye mahallesi halkının mevcut durumdan haberdar edilerek belediyeye gerekli başvuruları yapmaları hususunda bilgilendirme yapılmasına ve yardımcı olunmasına,

Karar verilmiştir.

İş bu kararın gereği için Hendek Belediyesi'ne bildirilmesi ve Kamuoyuna bildirilmesine uygun görülmüştür.