Hendek Kaymakamlığı ISO 9001:2008 belgesi alması münasebetiyle düzenlenen törene Sakarya Valisi Mustafa Büyük'ün ve Hendek Protokolü katıldı. 

Bu gün Saat: 14.30 da Sakarya Valisi Mustafa Büyük'ün Hendek İlçe Kaymakamlığı önünde Hendek Protokolü tarafından karşılanmasıyla başlayan program, Hendek Kaymakamlığı Toplantı salonunda düzenlenen slayt sunumu ile devam etti.

ISO 9001:2008 Kalite belgesi alma sürecinde yaşanan safhalar ve bu safhalar sonrasında Sakarya Genelinde İlk ISO 9001:2008 kalite belgesine sahip Kaymakamlığın, Hendek Kaymakamlığı olduğu belirtildi. 

Düzenlenen slayt sunumu sonrasında Hendek İlçe Kaymakamı Mustafa Ayhan, alınan sertifikada emeği gecen ve alınması husunda büyük desteklerinden ötürü Sakarya Valisi Mustafa Büyük'e teşekkürlerini dile getirdi.

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, bir önceki gün Hendek'te düzenlenen Hendek Sabri Ülker Meslek Yüksekolu temel atma törenine değinerek, Hendek İlçesinde yapılan çalışmalardan ötürü Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'yi kutladı. Hendek'te yapılan çalışmalardan ötürü memnuniyetini dile getirdi. 

USB; Ulusal Sistem Belgelendirme Hizmetleri tarafından Hendek Kaymakamlığına verilen  ISO 9001:2008 kalite sertifikasını Sakarya Valisi Mustafa Büyük'ün Hendek İlçe Kaymakamı Mustafa Ayhan'a toplantı salonunda taktim etmesinin ardından,  ISO 9001:2008 belgesinin temsili olan ISO 9001:2008 Bayraklarını Hendek Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Ali Osman BALOĞLU'a verdi. 

Düzenlenen sunum ve toplantı sonrasında, Hendek Kaymakamlığınca ikramda bulunuldu, bir süre yerel yöneticilerle sohbet eden Sakarya Valisi Mustafa Büyük zaman zaman espiriler yaparak sıcak bir ortam sağladığı gözlemlendi.

Teslim alınan bayrakların Hendek Kaymakamlığı girişin de yer alan bayrak direklerine Vali Büyük ile birlikte Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Bakanı Ali İnci hep beraber göndere çekilmesiyle son bulan programda, günün anlam ve öneminin yansıtan hatıra fotoğrafları çektirmeyi ihmal etmediler.


Hendek Kaymakamlığı Önü - Hendek Protokolü Vali Büyük'ü Karşılamaya Hazırlanıyor


Sakarya Valisi Mustafa Büyük Hendek Kaymakamlığında



Sakarya Valisi Büyük Hendek Kaymakamlığı Önünde Hendek Protokolü ile Hatıra Fotoğrafı Çektirdi



Hendek Kaymakamlığı Toplantı Salonu 


Hendek Kaymakamlığının almış olduğu ISO 9001 Belgesini Vali Büyük Taktim ederken


Vali Büyük Hendek Kaymakamlığı Salonunda 


ISO Bayrakları Göndere Çekildi, Birde Hatıra Fotoğrafı Çekildi