Hendek Kaymakamlığı, Şehit aileleri ile gazileri iftarda ağırladı. Uludere Park Tesisleri’nde verilen iftara, Kaymakam Orhan Burhan, Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Garnizon Komutanı Yzb. Deniz Kün, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, SAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Firdevs Karahan, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, şehit aileleri ve Gaziler katıldı.

İftar öncesi, Kaymakam Orhan Burhan ve Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, masaları tek tek gezerek misafirlerle selamlaştı.

Hendekli Gaziye Gazilik Beratı



İftar sonrası konuşma yapan Kaymakam Orhan Burhan, şehit ve gazi aileleri ile birlikte iftar yapmaktan mutlu olduklarını belirterek “ Ülkemiz için canlarını feda eden şehitlerimiz başımızın tacıdır. Gazilerimiz de aynı şekilde, ülkemiz için savaşırken yaralandılar. Bugün aramızda Diyarbakır Sur ’da gerçekleştirilen operasyonda yaralanarak gazi olan Fatih Kurt kardeşimiz bulunuyor. Kendisine Genelkurmay Başkanlığımız tarafından gazilik beratı gönderildi. Bu vesile ile kendisine beratını takdim ediyoruz.  Allah şehit ve gazilerimizden razı olsun “ diyerek, Fatih Kurt’a Gazilik Beratını taktı.

İftar sonrası, Kaymakam Orhan Burhan, katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür etti.