Bildiğiniz üzere hafta içi  Kimsesiz Çocuk Yuvasına yardım kampanyası gerçekleştirilmişti. Hendek ve Adapazarı genelinde Eczane kalfalarının düzenlediği yardım kampanyasına katılım büyüktü. 

Sakarya Adapazarı Bremen Mızıkacıları Çocuk yuvasına Hendek'ten 14 kişilik katılımcı olmak üzere Adapazarı’ndan 22 kişinin katılımıyla toplamda 36 kişinin katıldığı yardım kampanyasında duygulu anlar yaşandı. Hatta hafta sonu bu kampanyaya destek vermek üzere İstanbul ilinden Sakarya’ya gelen Tolga KONUK şu sözleri söyledi ; “Şimdi burada olmaktan çok mutluyum, onların mutluluğu beni daha çok mutlu ediyor, zaman zaman bu tarz ziyaretleri sürdüreceğim” dedi. 

Yuva içersinde fotoğraf çekilmesinin yasak olduğu Bremen Mızıkacıları Çocuk Yuvasında bulunan 12 yaşlarında olan kimsesiz çocuklara birer hediye paketi hazırlandı, paketlerde önceden alınan bilgiler göz önünde bulundurularak ihtiyaca yönelik kışlık ayakkabı ve giyecekler mevcuttu.

Çocukların gönüllerince bir gün geçirmeleri için her şey düşünülmüştü. Çocuklar adına yaş pasta hazırlatıldı, gitar eşliğinde şarkılar söylendi pastalar yenild. Çocuklar için Eğlencenin vazgeçilmezlerin den  palyaço ve dafidak ördek kılığında iki de animasyoncu getiren grup üyeleri çocukların mutlu olmaları için hemen hemen her şeyi düşünmüşlerdi. 

Çocuklar için teker teker hazırlanan uçan balonlar taktim eden üyeler, Çocuk yuvasında hatıra fotoğrafı çektirmeyide ihmal etmediler. 

Saatler su gibi geçmiş dönüş vakti gelip çatmıştı, Çocuklarla vedalaşıldı “Yine geleceğiz…” dediler fakat çocuklardan şöyle bir yanıt geldi “Böyle söyleyenler hiçbir zaman gelmedi” diyen çocuk yuvasındaki çocuklar çok duygulu anların yaşanmasına sebep oldu.

Grup üyeleri bu sözün üzerine dönüş yolunda çeşitli periyotlarla çocuk yuvasındaki çocuklara ziyaretler düzenleyeceklerini belirtiler. 

Düzenlenen yardım kampanyasına büyük emeği geçen Hendek Hangar Ayakkabı başta olmak üzere (21 çocuğun tüm kışlık ayakkabılarının karşılanması), Adapazarı’nda çocukların giysilerinin alındığı Sosyete pazarı, Çarşı Pazar ve çark caddesi esnafının yanı sıra hendek ilçesin den Zuhal organizasyon ve ilçede sağlık hizmetlerinde aktif rol oynayan Hendek Doktorları yanı sıra desteklerini esirgemeyen hendek esnafına canı gönülden teşekkürlerini ilettiklerini belirtiler.