Hacı NUH Hendek Belediyesi ve Hendek Kızılay ekiplerinin yürütmüş oldukları yardım kampanyası çadırını ziyaret etti. Yapılan ziyaret öncesi hendek ilçesi merkez camiin de teravih namazını kılan Hacı HUH camideki cemaate Arapça seslenirken Hidayet hoca türkçe çevirisini cami cemaatine aktardı ve hendek halkına şükranlarını belirten Hacı Nuh duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Türk milletinin ülkesine karşı yapmış olduğu yardımlardan ötürü şükranlarını dile getiren NUH namaz sonrasında hendek yeni cami karşısındaki Çay ocağında hendekli vatandaşlarla çay içerek sohbet etti. Hendek ilçesi ve Hidayet hocayı ziyarete gelen Hacı NUH karşılaştığı yakın ilgi ve alakadan ötürü "Türkler Misafirperver Türkler, Yardımsever Türkler" söylemleriyle ülkemiz ve ilçemize övgülerde bulundu.

Ardından Afrika ülkesine yardım için Hendek belediyesi ve Hendek Kızılay şubesi tarafında  kurulan yardım çadırını ziyaret etti. Hacı NUH yardım çadırındaki Hendek Kızılay görevlileriyle tokalaştı, Şükran ve mutluluğunu belirten kısa bir konuşma yapan Hacı NUH ardından hatıra fotoğrafı çekilmek üzere Hendek Kızılay şubesi yetkililerine KIZILAY yeleğini  giymek istediğini belirti, TÜRKKIZILAYI yeleğini giyen Hacı NUH hatıra fotoğrafı çektirdi.  


Hendek halkının ilgisini çeken NUH caddeden gecen vatandaşlarla selamlaşmayı da unutmadı, Hendek belediyesi tarafından özürlü vatandaşlara tekerlekli sandalye kampanyası kapsamında verilen tekerlekli sandalye kullanan bir vatandaşı fark eden NUH yanına giderek sohbet etmek istediğini belirti. Özürlü vatandaşın tekerlekli sandalyesinde yer alan yazı tuşlarıyla dileklerini belirtmesi üzerine burada hatıra fotoğrafı çektiren NUH ardından bir kez daha küçük bir erkek çocuğunu kucaklayarak anlından öpen Hacı NUH  Hidayet hoca nın rehberliğinde   hendek den İstanbul’a uğurlandı.