Hendek’te öğrenci olmak ayrıcalıktır

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, yeni gelen öğrencilere “Evinizde olmanın huzurunu yaşamanız dileğiyle, ilçemize hoş geldiniz “ Dedi.

SAÜ Hendek Eğitim Fakültesi 2012-2013 Eğitim dönemine 751 yeni öğrencinin kaydolmasıyla, birlikte fakültenin  mevcudu 4301 öğrenciye ulaştı. Eğitim Fakültesi yeni eğitim öğretim yılına 17 Eylül Pazartesi günü başladı. Eğitim Fakültesi’nin yeni eğitim öğretim yılına başlamasıyla, öğrenciler için Başkan İnci mesaj yayınladı.

Eğitime verilen önemi hissedecekler

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, yeni eğitim öğretim yılına başlayan SAÜ Hendek Eğitim Fakültesi öğrencilerine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, Hendek’e yeni gelen öğrencilere de,  Hendek'in üniversite eğitimi için gelinebilecek en güzel yerlerden biri olduğunu vurgulayıp "İlçemiz gerek eğitim, gerek sosyo-kültürel gerekse yaşanabilirlik açısından ülkemizin lider kentlerinden birisidir. Hendek Belediyesi olarak eğitime verdiğimiz önem hizmetlerimizin her aşamasında hissedilmektedir. Hendek´te öğrenci olmanın bir ayrıcalık olduğunu öğrencilerimize sunduğumuz imkanlarla hissedeceklerdir.


Öğrencilerin herbiri ayrı şehirlerden geldi. İlçemizdeki eğitim dönemleri boyunca, onları huzur içerisinde yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bizler her zaman onların yanındayız.  Amacımız öğrencilerimizin ilçemizde mutlu olup,  memnun bir şekilde ayrılmalarını sağlamaktır. Evinizde olmanın huzurunu yaşamanız dileğiyle, ilçemize hoşgeldiniz." Dedi.