“Yaşlısına hürmet etmeyen, yaşlanınca hürmet görmez”
 
Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek Melek Nişancı Huzurevi sakinlerini ağırladı. Başkan İnci misafirleri ile tek tek ilgilendi.


Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek Melek Nişancı Huzurevi sakinlerini, Hendek Gençlik Merkezi’nde ağırladı. Programa Kaymakam Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Huzurevi Müdürü Barış Ak ve huzurevi sakinleri katıldı. Gecede yaşlı bir teyze yemek duası yaptı.


Onlar bizim baştacımızdır



Programda bir konuşma yapan Başkan İnci “ Öncelikle sizlerle bir arada olmak ve sizlere güzel bir gün yaşatmak bizleri mutlu ediyor. Yaşlılarımızın rahatlığı için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız. Birbirimizin ana, babalarını sevmeli ve hürmet etmeliyiz. Yaşlısına hürmet etmeyen, yaşlanınca hürmet göremez. Hendek Belediyesi olarak yapmış olduğumuz güzel binamızı bakanlığımıza devrederek, orasını huzurevi olarak sizlerin hizmetine verdik. Sizlerin tüm isteklerini karşılamaya gayret ediyoruz. Yaşlılarımız huzursuzsa, bizler de huzursuzuz. Sizler bizim baş tacımızdır “ Dedi.


Yaşlılarımızın huzuru için gayret göstermeliyiz


Kaymakam Mustafa Ayhan da bir konuşma yaparak “Devletin bütün imkanlarını, devletin vatandaşına ve yaşlısına sunmanın gayretini gösteriyoruz. Bizlerin varoluşumuzun sebebi, büyüklerimizin bizlere sağladığı mekanda, bu atmosferde, bizlerin yetişmesinde emek ve gayretleri olan büyüklerimize hürmet etmek bizlerin hem vicdani borcu hem de devletin görevidir. Yaşlılarımızın huzur içerisinde bulunması ve onların daha güzel şartlarda yaşamaları için gayret göstermeliyiz “ Dedi.


Gecede Huzurevi sakinlerine, Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından, konser verildi. Koronun söylediği birbirinden güzel sanat müziği parçalarıyla, huzurevi sakinleri doyasıya eğlenerek güzel bir gece yaşadılar.


Konserin ardından Başkan İnci, yaşlılara Hendek Gençlik Merkezi’ni gezdirdi. Yaşlılar bowling ve bilardo oynayarak keyifli saatler geçirdiler.