Hendek Belediye Başkanı Ali İnci,  Hendek  Yeşiller Mahallesinde bulunan Atikehanım  ilköğretim okulu bahçesinde yapımı devam eden  kilitli parke çalışmalarını beraberinde Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Osdası başkanı Mehmet Demirel ile birlikte gezdi.

İlköğretim okulu çocuklarının sevgi gösterileri ile karşılanan her iki başkan da çocukların sevinçlerine ortak oldular. Başkan İnci, okul bahçesinde yapılan kilitli parke taşı döşenmesini yerinde inceledi. Okul Müdürü Duman’ın okul duvarları ile çalışma talebine olumlu cevap veren İnci, Hendek’in her noktasında farklı bir çalışma olduğunu söyledi.ü

 Bize 24 saat yetmiyor

Başkan İnci, doğalgaz çalışmalarının bir an bitirilmesi büyük önem arzettiğini, imarda görülen tüm yolların belediye ekiplerince açıldığını bu nedenle 24 saatin kendilerine yetmediğini vurgulayarak, “ Bir eğitimci olarak öğrencilerinize ve okulunuza gösterdiğiniz hassasiyeti anlıyorum ancak bu yıl  sadece okulunuzun kilitli parke çalışmalarını kış öncesi bitirerek çocuklarımızın güvenle oynayabilecekleri bahçe haline getirmeyi planladık.

Çalışmalarımız bu plan doğrultusunda devam ediyor. Okulunuz duvarlarını da inşallah ilerde müsait olduğumuzda yapacağız” diye konuştu.