Hendek Belediyesi HESMEK  kursiyerleri ikinci sergisi Cumartesi günü saat 17:00 de Hendek Gençlik Merkezi konferans salonunda kesilen kurdeleler ile açılışı yapıldı.
 
Hendek Belediye Başkanı Ali İNCİ nin katılamadığı açılışa vekaleten Hendek Belediye Başkan Yardımcısı H. Ahmet YAŞARTÜRK önderliğinde  düzenlenen açılışın kurdelesini Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşen Fatma DURSUN, Hendek Belediyesi Hesmek Kurs Müdürü Orhan AYDIN ve  Hesmek  Resim hocası Adem BULUT birlikte keserlerken, Hendek Kaymakamı Mustafa AYHAN gecikmeli de olsa sergiyi gezerek bilgi aldı.
 
Düzenlenen Resim , Ebru ve Fotoğraf sergisin de bir birinden güzel eserlerin yer alması ziyaretçilerin uzun uzun eserleri incelemelerine sebep oldu.
 
Hesmek Fotoğraf Kursiyerleri Çekmiş oldukları 30 fotoğrafı engeliler yararına satışını düşündüklerini bildirdiler.
 
Hesmek Kurs Hocaları İle Yapmış Olduğumuz video röportajlar da sanata olan desteklerinden ötürü Hendek Belediyesine teşekkürlerini dile getirdiler.
 
Resim dalında Adem BULUT , Ebru dalında Nazlı KIZIL ARSLAN , Fotoğraf Dalında Burhan PEHLİVAN nın vermiş olduğu dersler sonucunda ortaya çıkan eserler sergilendi.
 
Ayrıca Kursiyerlerin de bu kursları düzenleyen Hendek Belediyesine , Kurs Müdürü Orhan AYDIN ve emeği gecen herkese ayrı ayrı teşekkürleri gözlerden kaçmadı.