Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendekli hayvanseverler Funda Bozkurt, Ayşe Yaman ve Özlem Durmaz Köse ile biraraya geldi.

Hendek’te hayvanlara yönelik hizmetlerini anlatan Başkan İrfan Püsküllü, Hendek’te belli dönemlerde profesyonel destek alarak kısırlaştırma ve aşı yapıldığını sokak köpeklerinin toplanarak bakımlarının yapıldığı bir süre barınakta kaldıktan sonra tekrar doğaya bırakıldığını ifade etti.

Hendek Belediyesi’ne çalışmalarından dolayı teşekkür eden Funda Bozkurt, Hendek Belediyesi Hayvan Barınağı’nda bulunan hayvanların bakımı, sokak hayvanları ve tabiatın korunması ile ilgili konularda işbirliği yapmak istediklerini söylediler.  Hendekli gönüllülere hassasiyetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Püsküllü,"Burada önemli olan resmi bir kurumla, sivil gönüllü bir kuruluşun bir araya gelmesiyle ne kadar faydalı bir iş yapıldığıdır" dedi.

Toplantıda hayvanseverlere hassasiyetlerinden dolayı teşekkür eden 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, “Bizler insan olarak birbirimize, hayvanlar ise biz insanlara Allah’ın emanetidir. Dünyayı ve evrenin tümünü böyle kavrıyoruz. Kavramaya da devam edeceğiz.

Sizlerin desteği ile aşılamayacak hiçbir engel bulunmuyor. Sizler güzel niyetlerle yola çıkmış insanlarsınız. Bu güzel çalışmalarınızı bir dernek çatısı altında yapmanız faaliyetlerinizi daha düzenli ve bilinçli kılacaktır” dedi.