Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı’nı Bayraktepe’de ağırladı.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın Kolları Başkanı Fatma Gülşen Dursun, Gençlik Kolları Başkanı Bilal Deniz ve yönetim kurulu üyeleri Başkan İnci’nin misafiri oldu.

Hendek’in gelişimine büyük katkı

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Başkan İnci’ye davetinden dolayı teşekkür ederek “ Başkanımız ilçemizde birçok büyük hizmete imza atmıştır. Yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı Hendek’imizin gelişimine büyük katkı sağlamıştır. Kendisini ve ekibini kutluyorum. İktidara geldiğimiz günden bugüne elbirliği ile halkımıza hizmet ediyoruz. Sizlerin gücü ve halkımızın da teveccühü  ile hizmet etmeye devam edeceğiz “ Dedi.

Çalışma, birlik, beraberlik

Başkan İnci, misafirlerini çalışmalar hakkında bilgilendirerek “ Seçim beyannamemizde söz vermiş olduğumuz projelerin neredeyse tamamını bitirdik. Yapmış olduğumuz hizmetler gelecek nesillere emanet kalacak. Hendek’te yapılan hizmetleri hep birlikte başardık. Sizlerle birlikte çok yol katettik. Hendek’imiz her alanda büyük başarılara imza attı. Bu başarılarda sizlerin de gayretleri vardır.  Bunu, çalışma, birlik ve  beraberlikle gerçekleştirdik. Milletimizin bize verdiği güvenle, hizmet etmeye hep birlikte devam edeceğiz. Bizler zamanla yarışıyoruz “ Dedi.

Başkan İnci yemek sonrası Hendek Teşkilatı’na yapılan çalışmalar hakında bilgi vererek, Bayraktepe, Kültürevi, Şehitlik, Uludere, Rasim Paşa Merkez Camii, Güreş Eğitim Merkezi, Ticaret Merkezi, BEL-İŞ ve pazaryerini gezdirdi.