Hendek 2.OSB mütevelli heyeti  yönetim kurulu toplantısını  Hendek Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirdi. Toplantıya  Sakarya Valisi Mustafa Büyük başkanlık etti.
Hendek köylerinde incelemelerde bulunan Sakarya Valisi Mustafa Büyük ziyaretlerin ardından öğlen yemeğini Hendek Melek Nişancı Yaşlılar Yurdu’nda kalan yaşlılarla birlikte yedi ve yemeğin ardından Hendek 2. OSB Mütevelli Heyetine başkanlık ettiği toplantı Hendek Kaymakamlığı toplantı salonunda yapıldı.
Toplantıya  Sakarya İl Özel İdare Genel Sekreteri  Recep Soytürk, Hendek Kaymakamı  Mustafa Ayhan,  AK Parti Hendek İl Genel Meclisi Üyesi  Alaattin Paşakaba,  İl Özel İdare ve Satso temsilcileri,  OSB  Müteşebbisler Dernek Başkanı  Oktay Meral ve  Hendek 2. OSB Müdürü  Fikret Arslan katıldı.
Edinilen bilgilere göre, toplantıda  Hendek 2. OSB deki son gelişmeler, denetleme kurulu raporları ve ibrası, 2011 yılı faaliyet raporlarının görüşülmesi ve  ibrası ile 2012 yılı tahmini bütçe ve yatırımları görüşülerek karara  bağlandı.