Hedefimiz hizmetlerin en güzeli

Hendek köy ve mahalle Cami imamları ile Kur’an Kursu hocaları Hendek Gençlik Merkezi Düğün Salonu’nda bir araya geldi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek köy ve mahalle Cami imamları ile Kur’an Kursu hocalarını kahvaltıda bir araya getirdi. Programa Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Çizer, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, Hendek Köy ve mahalle cami imam ve Kur’an Kursu hocaları katıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Çizer misafirleri selamlayarak, programa katılamayan Başkan İnci’nin selamını iletti.

Programı nedeniyle misafirleri ile bir arada olamayan Başkan İnci, programa telefonla katılarak, hocaları selamladı. Kendilerine Hendek’te vermiş oldukları güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Hizmetlerimizin geliştirilmesi ve çeşitlendirilmesi önemlidir

Hendek İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin bir konuşma yaparak “ Allah hepimize hayırlı hizmetler nasip etsin. Artık 30 Mart seçimleri itibari ile Sakarya Büyükşehir Belediyemizin sınırları, kent merkezinden yaylalara kadar uzanan geniş bir sahayı kaplayacaktır. Dolayısıyla bu noktada bizim köylerimizin, köylerimizde bulunan camilerimizin, Kur’an Kurslarımızın statülerinde de bir değişiklik olacak. Değişecek olan yeni durumlara ayak uydurmak, hizmetin verimliliğini artırmak için, yerel yöneticilerimiz ile işbirliği içerisinde, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Bu noktada şu anda programı nedeniyle aramızda bulunamayan Başkanımız Ali İnci’ye teşekkür ediyoruz. Ramazan ayında vermeyi planladığı ve veremediği iftar yemeğini böyle güzel bir kahvaltı programı tertip ederek bir araya gelmemize, sıkıntılarımızı, dertlerimizi paylaşmayı arzu ettiler. Fakat yoğun programı nedeniyle aramızda bulunamıyorlar. Başkan Yardımcımız temsilen bizimle beraber. Biz dilek ve temennilerimizi ileteceğiz. Bundan sonraki süreçte bizler yine yerel yöneticilerim ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bizler Hendek ilçesi olarak hizmetlerimiz noktasında her geçen gün hizmetlerimizi artırdığımızı belirtiyorum. Daha iyisini ve daha güzelini yapmak bizim hedefimiz olmalıdır. Hizmetlerimizin geliştirilmesi ve çeşitlendirilmesi önemlidir “ Diyerek, programı organize eden Başkan İnci ve ekibine teşekkür etti.