Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, ilçe emniyet personeliyle beraber Turanlar Mahallesi’nde roman vatandaşları ziyaret etti. Emniyet Müdürü İsmail Baş burada vatandaşlarla bir süre sohbet edip uyuşturucunun zararları hakkında bilgi verdi, uyuşturucuyla mücadele konusunda mahallelilerden destek sözü aldı. Mahalle sakini roman vatandaşlar da uyuşturucuyla mücadelede emniyete destek olacakları sözünü verdiler.


Turanlar mahallesi sakinleri Emniyet Müdürü İsmail Baş ve Emniyet mensuplarını “Turanlar Mahallesi Bizim Sahip Çıkalım. Turanlar Mahallesi Muhtarlığı” ve “Romanlar bonzaiye savaş açtı Bonzai güldürmez öldürür Turanlar Mahalesi Muhtarlığı” pankartlarıyla karşıladılar. Kadın, erkek, çocuk, yaşlı... Mahallede ikamet eden her yaştan vatandaş Emniyet Müdürü ismail Baş’ı dinlemek için toplandı. İsmail Baş burada vatandaşlara yaptığı konuşmada konuya ilişkin olarak şunları aktardı; “Bizlerin amacı sizleri kötü alışkanlıklardan kurtarmak. Bugün burada bir çocuk nasıl büyüyor, hepiniz biliyorsunuz. Bu yüzden uyuşturucuyla hep beraber birlik içinde mücadele edelim. Uyuşturucu iyi bir şey değil. İçerken iyi geliyor belki ama daha sonra göreceksiniz ki ömrünüzü kısaltıyor. Oysa yaşamak daha güzel. Sizden istediğimiz bizlere yardımcı olmanız. Bu sayede hem daha rahat edersiniz. Ve hem de gençleri kötü alışkanlıklardan korumuş olursunuz. Sizler bize ne kadar yakın olursanız biz de sizlere o kadar yakın ve yardımcı oluruz. Gördüğüm kadarıyla aksini zaten siz de istemiyorsunuz. Bunun için el ele vererek hem burayı ve hem de ilçemizdeki gençleri kurtarmaya çalışalım... Bana ve personelime göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. ‘Haydi Hendek el ele uyuşturucuya son’ sloganı ile hareket edelim.”

Mahalle muhtarı Aydın Demir de polis teşkilatına mahallelerini ziyaret ettikleri için teşekkür etti. Mahalle Muhtarı Aydın Demir şu ifadeleri kullandı; “Bizlere göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler de uyuşturucuya karşıyız. Turanlar olarak Emniyet ile el ele vererek uyuşturucuyu yok etme amacındayız. Bizler sizlere buradan söz veriyoruz; tüm uyuşturucuyu yok edeceğiz.”

Konuşmalardan sonra toplantı sona erdi. Bu arada Emniyet Müdürü İsmail Baş’ın toplantıya oğluyla katılmış olması da gözlerden kaçmadı.