İlk bahar gününe girdiğimiz şu günlerde hava sıcaklıkları bir hayli artığı gözlemlenmekte. Artan hava şartları Hendek ilçesi genelinde yer alan park ve bahçelere vatandaşların  rağbet gösterdiğini gözlemledik. 


Buna göre  park ve bahçelerdeki çalışmalara hız veren ilgili birimler, ağaç budama, çevre düzeni, çimlerin düzenlenmesi şehrin yaz aylarına hazırlanması konusunda hızlı bir çalışma içersinde olduğu görülmekte. 

Kış ayının mamurluğunun bulunduğu cadde ve sokaklardaki tortu ve yollarda kış sonrası oluşan bozulmaların tespit edildiği, Tespit edilen bölgelerin ivedilikle tamir edilmesi için gerekli birimlere iletildiği şu günlerde. İlçemiz yaza hazırlandığını siz değerli okuyucularımızla paylaşmak istedik. 

Kış ayına nazaran yaz aylarında gerek gurbetçiler açısından gerekse ilçe de düzenlenen sosyal faaliyetler, şenlikler geçeler ve günlerin artmasına neden olmakta. 

Yaz ayı ilçe esnafı acısından da oldukça verimli geçmekte, sert bir kışın ardından, bu güneşli günlerin önümüzdeki haftalarda artacağı öğrenildi.