Bayraktepe’de düzenlenen programa 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şenay Sakal, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci ve yönetimleri ile belediye meclis üyeleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını İlçe Başkanı Ali, Kemal Sofu yaptı. Sofu, 1 Kasım seçimlerinim ülkemize hayırlar getirmesini dileyerek “ Hep birlikte büyük bir aile olarak bu seçimlerden çıktık. Özellikle kadın kollarımızın eş ve çocuklarına teşekkür ediyorum. Kadın Kollarımız çok özverili çalıştılar çalıştılar.  Hepinize üstün gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum “ Dedi.

Büyük ailem

Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun da bir konuşma yaparak “ Yönetimimim eşlerine özellikle teşekkür ediyorum. Eşleri gece gündüz demeden çalıştılar. İlçe başkanı ve gençlik Kollarına da teşekkür ediyorum. Hepinize teşekkürler büyük ailem “ Dedi.

Çıtayı daha da yükseklere çıkarmamız gerekiyor

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de konuşmasında “ Sizler bu davada hiçbir menfaat ve karşılık beklemeden gece gündüz çalıştınız. Partimize büyük katkı sağladınız. Bizler sizler için çalışıp en ufak hata yapmamaya çalışıyoruz. Sorumluluklarımız çok fazladır. Mazeret yok, bu çıtayı daha da yükseklere çıkarmamız gerekiyor “ Dedi.

Bu davada kırılmak darılmak yok

25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, tüm teşkilata çalışmalarından dolayı teşekkür ederek “ Hendek halkının gencine, yaşlısına, kadınına herkese verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Mevlam bize yüzde 85’e giden bir Hendek’i görmeyi nasip eyledi. Bunu sizlerin çalışması ile gördük. 1 Kasım da aday olmamama rağmen hiç kırılmayıp saha da çalışmaya devam ettim. Çünkü bu davada kırılmak darılmak yok. Dostlarıma da hep şunu söyledim: ‘Eğer nefis yaparsanız 2019’da kaybederiz.’ Ama biz nefis yapmadık. Sen ben yok, Türkiye var, dedik. Şu anda Hendek’te 33 bin oyumuz var. 2019’un hazırlığı yapıldı. Allah razı olsun bu teşkilat vekiline de sahip çıktı, partisine de sahip çıktı, ülkesine de sahip çıktı.”dedi.
 
İnci sözlerine şöyle tamamladı: “Türkiye artık eski Türkiye değil. Ülkemiz biliyorsunuz G-20 zirvesine ev sahipliği yaptı. Orada Cumhurbaşkanımızı gördünüz. Allah böyle bir cumhurbaşkanı bize nasip ettiği için ne kadar şükretsek azdır.” Dedi.

Konuşmaların sonunda, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, seçimlerde göstermiş oldukları gayretlerden dolayı teşkilata teşekkür plaketi verirken, İlçe Başkanı Sofu da  teşekkür belgesi verdi.