Abdülkadir Konukoğlu, Hendekteydi

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile Hendek Selman Dede Mesire Alanı’nda bir araya geldi.

 

Selman Dede Mesire Alanı Alabalık Tesislerinde gerçekleşen buluşmaya SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Şirket yöneticileri İhsan Akyol, Başak Traktör Fabrikası Genel Müdürü Kayhan Çalıca, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, DSİ Müdürü Abdüsselam Eldemir, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci ve AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu  Üyesi Şenay Sakal katıldı. SANKO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Sakarya’da ilk Hendek’te yatırım yaptıklarını belirterek, Başak Traktör Fabrikası ile de yatırımlarının devam ettiğini söyledi.  


Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’de SANKO ile birlikte ilçede sanayileşme de hareketliliğin hız kazandığına dikkat çekerek ”İlçemizin büyümesine, gelişmesine destek olan her yatırımcımızın yanındayız. SANKO Holding, Hendeklidir. Sayın Abdülkadir Konukoğlu, Selman Dede etkinliklerimizde güreş ağalığı yapmıştır. Fahri hemşehrimiz olan Konukoğlu Ailesi’nin ilçemizde yatırımlarının devamını bekliyoruz.”dedi.