Hedef Avrupa

Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü antrenörleri Sefer Sarı ve Zafer başar’ın yeğenleri ve aynı zamanda sporcuları olan Ensar Karabacak ve Yunus Başar Kayseri’de yapılan Türkiye şampiyonası’nda rakiplerini ezerek şampiyon oldular.

Yeğenler şampiyon

Hendek Güreş İhtisas Kulübü antrenörü Sefer Sarı’nın yeğeni Ensar Karabacak 63 kg’da 5 maç yaparak rakiplerine hiç puan vermeden şampiyon olurken, yine Hendek Güreş İhtisas Kulübü Antrenörü Zafer Başar’ın yeğeni Yunus Başar 69 kg’da 5 maç yaparak hiç puan vermeden şampiyon oldu. İki sporcu yaptıkları maçlarla şampiyonaya damgalarını vurdular.

Sayı vermeden şampiyon oldular

Temmuz ayında Polonya’da yapılacak Avrupa Yıldızlar Grekoromen Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Ensar Karabacak ve Yunus Başar’ın antrenörleri Sefer sarı ve Zafer Başar, sporcularından şampiyonluk beklediklerini ifade ederek Sakarya’nın güreşçi yatağı olduğunu söylediler.

Hendek’te bir ilk daha

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’de güreşçileri ve antrenörleri tebrik ederek, Hendek Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanmakta Hendek Güreş İhtisas Kulübü Salonu’nun Türkiye’de ilk olduğunu söyledi. İnci, “Salonumuz 4 katlı olarak yapılmakta olup içerisinde yatakhane, yemekhane, kütüphane, etüt merkezi, toplantı salonu, antreman salonları, sauna bulunmakta.  Burada diğer illerden gelen takımlarda kamp yapabilecekler”dedi.