Hendek Belediyesi Karate Takımı, 2024 yılı 1. Dönem kuşak sınavında büyük bir başarı elde etti. Teknik Direktör Nurkan Kayacık, antrenörler Ümit Atış ve Volkan Karagöz nezaretinde gerçekleşen sınavda, 120 sporcu ter döktü.

Hendekli Karateciler Terfi EttiHendekli Karateciler Terfi Etti 4Hendekli Karateciler Terfi Etti

Sınav sonucunda alınan eğitimleri en iyi şekilde sergileyen karateciler, tamamıyla bir üst kuşağa terfi etmeyi başardı. Toplamda 20 sporcu sarı kuşağa, 20 sporcu turuncu kuşağa, 25 sporcu yeşil kuşağa, 30 sporcu mavi kuşağa yükselirken, 25 sporcu da Siyah Kuşak 1.Dan seviyesine terfi aldı.

Hendekli Karateciler Terfi Etti

Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik Direktörü Nurkan Kayacık ve antrenörler Ümit Atış ile Volkan Karagöz, imtihan sonucunda başarılı olan sporcuları gururla kutladı. Antrenörler, "Kuşak sınavına katılarak başarılı olan sporcularımızı kutluyoruz. Bu güzel günde sporcularımızla birlikte sınav heyecanı yaşayan velilerimizi de tebrik ediyoruz. Geleceğin şampiyonlarına rehberlik ediyoruz. Bu konuda bize her türlü desteği sağlayan Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na da teşekkür ediyoruz. Hendek Karate Takımı, elde edeceği madalyalarla gururlandırmaya devam edecek" şeklinde konuştular.

Hendekli Karateciler Terfi Etti