Karate liginin şampiyonu Hendek
Hendek Belediyesi Karate takımı Yenikent Kapalı spor salonunda yapılan Lig müsabakaları sonunda şampiyonu oldu.

Yenikent kapalı spor salonunda düzenlenen Karate lig müsabakalarında Hendek Belediyesi Karate takımı toplamda 44 kupa  alarak Lige damgasını vurdu.

Hendek Belediyesi Karate takımı lig müsabakalarında 14 birincilik,12 ikincilik,18 üçüncülük elde ederek turnuva sonunda Sakarya ligi  şampiyonu oldu.
 
Antrenör Nurkan Kayacık “ ligi şampiyon bitirmek mutluluk verici. Düzce’de bu hafta sonu yapılacak olan Kulüpler arası Karate şampiyonasında sporcularımın başarılı bir şekilde temsil ederek ,Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazanacağına inanıyorum.Ligi şampiyon bitiren ve başarılı bir sezon geçiren tüm sporcularımı kutluyorum.Düzce’de yapılacak olan şampiyona sonrası derece yapmamız durumunda Rusya’da yapılacak olan Kulüpler arası karate Avrupa şampiyonasında destekleri bekliyoruz.” dedi.
 
Hendek Belediyesi Karate takımı 25-27  Mayıs tarihleri arasında Düzce’de yapılacak olan Kulüpler arası Karate Türkiye Şampiyonasına Ümit Genç Bayan ve erkek takımı ile katılacak.Kulüpler şampiyonasında dereceye giren Kulüpler Rusya’da yapılacak olan Avrupa bölgeler Karate şampiyonasına katılmaya hak kazanacaklar.