Hendek Belediyesi Karate Takımı Samsun’da yapılan Okullar arası Karate şampiyonasında toplam 4 madalya aldı.

Samsun Atatürk kapalı spor salonunda yapılan Türkiye Okullar arası karate şampiyonasında Hendek Belediyesi Karate takımı 2 Altın,1 Gümüş , 1 Bronz madalya alarak ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiler.

Okullar arası Türkiye Karate Şampiyonasında Atikehanım Anadolu Lisesi Öğrencisi H.Beyza Ünlüsoy,Hendek Anadolu Lisesinden Nurcan Çiçek altın madalya alırken, Atikehanım Anadolu Lisesinden Doğan Ateş Gümüş madalya,Akyazı Öğretmen Lisesi öğrencisi Aslıhan Aygüneş bronz madalya aldı.

Antrenör Nurkan Kayacık “Samsun’da yapılan okullar arası Karate şampiyonasında ilimizi ve ilçemizi en güzel şekilde temsil eden sporcularımı tek tek kutluyorum.Her geçen gün başarı grafiğimizi yukarı doğru çıkarmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.Karate şampiyonasında dereceye giren sporcularımın okul müdürleri ve Beden Eğitimi öğretmenlerine teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Gençlik hizmetleri ve spor müdürü Hüdaverdi Bahadır sporcuların başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve sporcuları tek tek kutlayarak başarılarının devamını diledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan,öğrencilerimizin sosyal aktivitelerin yanı sıra böyle güzel başarıların da gelmesi bizleri mutlu ediyor.Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.