AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Adayı Ayhan Sefer Üstün Hendek İlçesinde Güneydoğu ve Doğu’dan ilimize yerleşmiş olan vatandaşlarla bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün’ün katıldığı toplantıda Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şenay Sakal, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir hazır bulundu.
 
“Oyumuz AK Parti’ye” 

Toplantıda Güneydoğu’dan gelen ve Hendek İlçesine yerleşerek ticaretle uğraşan, esnaflık yapan vatandaşların ortak temennisi ülkedeki istikrarın sürmesi ve terör olaylarının son bulması yönünde oldu. Hendek’e yerleşen Güneydoğulu vatandaşlarımız “Rızkımızın, ekmeğimizin peşindeyiz. Hendek ve Sakarya bizler için çok önemli. Farklı kültürde insanların bir arada yaşadığı örnek bir şehir, bu toplantıda amacımız ülkemizin birliğine ve kardeşliğe vurgu yapmaktır. Hendek’te mutluyuz, huzurluyuz. Ülkenin kalkınması için elimizden geleni yapmaya hazırız.” şeklinde konuşan esnaflar Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün’e, 1 Kasım Seçimlerinde AK Parti’yi destekleyeceklerini beyan ettiler.

“Halkımız olanları son derece iyi, net bir şekilde okuyor”

AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün ise farklı kültürlerin bir arada yaşandığını ve Sakarya’yı huzurun kenti olarak nitelendirerek şunları söyledi. Genel Başkan Yardımcısı Üstün “ Sakarya’mız huzurun kentidir. Şu veya bu nedenle ilimize gelmiş olan burada ticaretle uğraşmakta olan rızkının peşinde olan vatandaşlarımız şehrimize doğdukları yerlerin gelenek göreneklerini getirerek şehrimizin ilk önce kültürel anlamda zenginleşmesine katkı sağlıyorlar.

Ticaretle uğraşıp ilçelerimizin, ilimizin ve en önemlisi ülkemizin ekonomisine katkı sağlıyorlar. Sakarya gibi kozmopolit olan birçok ilimiz var; Bu illerimizde vatandaşlarımızı huzur için yaşıyorlar. Son günlerde ülkemizi bir kaosa, istikrarsızlığı sürüklemek için birçok odak bir arada hareket etmektedir. Ama halkımız olanları son derece iyi, net bir şekilde okuyor ve ülkemiz için 1 Kasım’da en iyi kararı istikrardan, büyümeden, kardeşlikten yana kullanacağını bizlere gittiğimiz her yerde gösteriyor, dile getiriyor” dedi.