Hendek Ak Parti Teşkilatının  Carşamba günü konuğu Recep Uncuoğlu oldu . SKM nin düzenlediği proğram doğrultusunda  ,Hentır  kooperatifi , fabrika ziyaretleri , merkez esnaf gezileri . Öğle namazından sonra kamyoncular kooperatifi  Hendek Kadın Kollarının düzenlediği ev toplantılarınada katılan Uncuoğlu  ,Harmantepe Mahallesi hıdırellez şenliklerine katıldılar . Daha sonra  merkez , Köprübaşı, Nuriye mahallelerinin  kahvehanelerini ve esnaflarını dolaştılar . 19:30 da Güldibi  mahallesinde bir evde  vatadaşlarla buluştu  21 :10 da Muradiye mahallesinde  vatandaşlarla görüştü 22:10  da Ak Parti Yeni Mahalle şubesinde toplantıya katııldı . Toplantıdan sonra çevredeki Kahvehaneleri ve esnafı gezdi 


Uncuoğlu ,  ev ve kahvehane toplantılarında yaptığı  konuşmalarda   "Çok daha yaşanabilir ve modern şehirler, ilçeler ve mahalleler çok daha güçlü bir ekonomi ve muasır medeniyetler seviyesinin de ötesinde bir hedefle çalışmalarını sürdüren bir iktidarımız var .

Muhalefet partileri ,sizlerin sağduyusu sayesinde bütün seçimleri kaybettiler . Akıllandılar mı? Hayır. Bugün hala anlayamadıkları kontrol edemedikleri, ettiremedikleri gelişmenin ve değişimin rahatsızlığı içindeler. Yapılan her işe sözüm ona muhalefet etme adına neyi nasıl çarpıtırız, neresine yalan ve iftira ekleriz, olmayanı nasıl olmuş gibi gösteririz hesapları, kirli tezgâhları içerisindeler. Bu anlayışla partilerini doğruya doğru diyemeyen, sadece AK Parti karşıtlığı üzerine bir araya gelmiş, günübirlik, tutarsız, temelsiz, siyasi zeminini geçerliliğini kaybetmiş, hiçbir şeyden memnun olmayan iflah olmaz her türlü marjinal muhalif anlayışın merkezi haline getiriyorlar. Böyle partilerin Türkiye’yi bırakın yönetebilmesini anlayabilmesi mümkün değildir .  7 haziran seçimleride güçlü desteğinizle yeni Türkiyenin temellerini atacaksınız . Hedefimiz güçlü bir devlet , güçlü bir milletir. " dedi.



Recep Uncuoğlu  23: 10 da Hendek ilçesinden ayrıldı. 

Toplantı ve ziyaretlere  yönetim kurulu üyeleri Hamit İsmailoğlu ,Mücahit Toprak , Remzi Alemdaroğlu , Sezgin Mısır, Murat Akdeniz , Kamil Çan , Barış Çolak,  Eski İl yönetiminden     Lütfü Kara , Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun , Sena Toprak Kılıç , Fatma Sunman , Asiye Tosun , Gençlik Kollarından Murat Akgün , Enes Yetim katıldılar.