Siyasi istikrar sürmeli, Türkiye büyümeli
 
Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, Hendek’te esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet ederek siyasi istikrarın sürmesi için destek istedi.

Ümmetin davasıdır

Muhalefet partilerinin milletle birleşemediğini, kucaklaşamadığını belirten Ali İnci, “Bir neferi olarak partimin, milletimizin hizmetkarı olmaktan her daim onur duyduğum bu kutlu dava şahsımın değil ümmetin ortak davasıdır. Küllerinden yeniden dirilen medeniyetimizin kutlu yürüyüşünün devam etmesi, verdirilen 100 yıllık zoraki aranın noktalanması için; ülkemizdeki istikrarın ve büyümenin sürmesi, 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşılabilmesi için 7 Haziran'da 400 milletvekiliyle başkanlık sistemine geçmemiz gerekiyor. AK Parti olarak kazanacağımız her zafer, gönül coğrafyamızdaki vesayetlere de son verecek. Çağ açan ve çağ kapatan AK Parti, bu seçimden de büyük bir zaferle çıkacak." Diye konuştu.

Koalisyondan çok çektik

Ülkedeki istikrarın sürmesi için herkese büyük görev düştüğünü söyleyen Ali İnci, “Türkiye son 13 yılda önemli, büyük mesafeler aldı. Eski dönemleri çok çabuk unutuyoruz. Özellikle gençlerimiz, onlar bir hata yapmasınlar diye darbe, koalisyon dönemlerini o karanlık günlerde yaşananları tek tek anlatıyoruz. Koalisyon hükümetinden çıkan krizlerin ülkemize verdiği zararları hep birlikte gördük. Ne siyasi istikrar ne de ekonomik istikrar vardı. Çok şükür bunlar iktidarımız dönemi ile son buldu. Ülkemiz her alanda istikrarı yakaladı. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru emir adımlarla ilerliyor. Bu adımları biz her zaman olduğu gibi milletimizle beraber atıyoruz. Milletimizin desteği bizim bu hizmetleri yapmamızdaki en büyük güçtür" dedi.


Hayal satıyorlar


Ülkenin istikrara ne kadar çok ihtiyacı olduğunu, güçlü iktidarda dönemlerinde milletin hep kazandığını anlattıklarını dile getiren İnci, şöyle konuştu:” Ülkenin geleceği için istikrarın sürmesi gerekiyor. Yatırımların ve büyümenin devam etmesi gerekiyor. Noterden belge alıp borç silenlerin, iki maaş verenlerin maaşına haciz gelmiş. Kendi evinin bütçesini ayarlayamıyorsun. Devleti nasıl yöneteceksin? Devletin bütçesini nasıl ayarlayacaksın? Emekliye nasıl iki maaş ikramiye vereceksin? Asgari ücreti nasıl artıracaksın? Muhalefet partilerinin iktidar olma hayalleri bile yok. Tek amaçları geçen seçimlerde aldıkları oy oranını 1-2 puan arttırıp kendilerini başarılı kılacaklar. Bunun içinde hayal satıyorlar. AK Parti iktidarı onların hayal bile edemediklerini yaptı. Sizin desteğinizle de yapmaya devam edecektir."diye konuştu.