Hendek Anadolu Lisesi'nde  Oy Kullanan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve Hendek Belediye Meclis üyeleri, partililer ile birlikte gelen Av. Muharrem Levent Bülbül oyunu kullandı. 
Seçim sürecinde desteklerini esirgemeyen ve bu çalışmaların anlam ve önemini içeren bir mesaj yayınlayan Bülbül şunları söyledi ; 
 
“Yaklaşık 2 aylık süreçte bizlerle gecesini gündüzüne katan saygı değer MHP İl Başkanıma, İlçe Başkanlarıma, İl ve İlçe Yöneticilerime, Ülkü Ocakları Başkanlarıma, tüm dava arkadaşlarıma, kutlu bir yolda birlikte yürüdüğümüz milletvekili adaylarımıza ve desteklerini bizlerden esirgemeyen hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize ve Sakaryamız'a hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.
Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmesiyle işlerlik kazanacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve mecliste MHP'nin güçlü şeklinde varlığı Türkiye'nin geleceği için teminattır. Cumhur İttifakı Millet Aklı Milliyetçi Türkiye'nin inşasıdır.”