Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır ve Meral Akşener’in tüm faaliyetlerinde sol yanında yer alan Ümit Dikbayır bu gün Hendek İlçe Seçim Kurulu’na gelerek Cumhurbaşkanlığı için imzalarını verdiler. 

Dün gerçekleştirilen toplantı sonrasında İYİ Parti Hendek Gençlik kolları başkanlığı görevine atanan Gökhan Önal oldu.

İlçe Teşkilatının bayan heyetleri , köylerde ziyaretlerde bulunarak, seçmenle dirsek temasına girmekte, köy ziyaretleri gerçekleştirerek, çiçek takdiminde bulunmaktalar.



Diğer taraftan 04 Cuma günü yani dün 08:00 itibariyle  saat 20:00'e kadar devam eden ilk günkü imza çalışmalarında 186 bin 104 seçmen Cumhurbaşkanlığına imza desteği ile girecek olan adaylarına imza kullandığı öğrenildi. Meral Akşener: 126 bin 341 olduğu belirtildi. Gün sonunda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 127.850 imza alarak Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza barajını geçen ilk aday olduğu öğrenildi.




İmza Desteği İçin Sosyal Medya’dan Destek İstediler

“HENDEK İYİ PARTİ 4 mayıs cuma günü saat 08-20;arası ilce seçim kuruluna giderek cumhurbaşkanı adayımız sayın MERAL AKŞENER hanımefendiye vereceyiniz destek imza sürecimiz resmen başlamıştır cumartesi ve pazar günleride devam edecek bu sürec 9 mayıs çarşamba günü saat 20,00 de tamamlanacaktır tüm HENDEK HALKININ VE BASININ desteklerini bekler teşekkür ederim HENDEK İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI not (nufus cüzdanı yanınızda olmalı”



İMZA ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK