AK GENÇLİK HENDEK’TEN YOĞUN MESAİ

Ayrıca Parti içi Eğitim ve Haftalık Yönetim Kurulu Toplantılarına da aralıksız devam eden Hendek Gençlik Kolları, bu hafta İl Gençlik Kollarından gelen misafirlerini ağırladı.
AK Parti Hendek İlçe Teşkilatında Perşembe günü yapılan Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantısına katılan İL Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı Macit ÖZÇELİK,Suriye konulu bir sunum yaparak ,Yönetim Kurulu ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunmuştu. 
AK Parti Hendek Gençlik Kollarının bir diğer Misafiri ise İL Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir’idi
Cumartesi günü sabah namazını Hendek Gençlik Kolları Başkanı Muhammet ERCİ ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Hendek Yeni Camiinde kılan DEMİR, buradan da İlçe Teşkilatına geçerek sabahın erken saatine rağmen, Muhammet ERCİ ve yönetimi ile bir toplantı yaparak gündemi ve Hendek Gençlik Kollarının çalışmalarını değerlendirdi.

Toplantı sonrası kısa bir açıklamada bulunan İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf DEMİR :Bugün, güne Hendek İlçemizde başladık, sabahın erken saatine rağmen bizleri misafir eden ,enerjileri,istekleri gözlerinden okunan Hendekli kardeşlerimden Allah razı olsun. Muhammet Başkanım da burada yaptığı özverili ve başarılı çalışmarından dolayı tebrik ederim , Hendek Gençlik Kolları son derece başarılı bir performans ortaya koyarak , AK Parti Gençliğini en iyi şekilde temsil ediyor’dedi.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Hendek Gençlik Kolları Başkanı Muhammet ERCİ ‘Yusuf Başkanımızın ziyareti bizleri gerçekten çok memnun etti ,onları Hendekte ağırlamak bizim için gurur vericiydi,başkanıma çok teşekkür ediyorum’dedi