Ak Hendek bayramlaştı İnci “ Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz “

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı Bayramlaşma programı parti teşkilat binasında gerçekleşti.

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği bayramlaşma programına Milletvekili Şaban Dişli, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal, İlçe Yönetimi, Muhtarlar, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Teşkilat binası önünde düzenlenen bayramlaşma programında, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu “ Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim ettirsin. İnşallah daha nice bayramlarda aileleriniz ve sizlerle birlikte olmak dileğiyle, hepinize mutlu bayramlar diliyorum “ Dedi.

Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek’te yapılan hizmetler hakkında kısa kısa bilgiler verdi. Başkan İnci “ Milletvekilimiz Şaban Dişli’nin desteği ile Bayraktepe alternatif yolumuzu asfaltladık. Hastanemiz hızla yükselmeye devam ediyor. Kapalı spor salonumuz tamamlandı. Kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarımıza ise bayram sonrası hemen başlayacağız. Biz gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz “ Diyerek, herkesin bayramını kutladı.

AK Parti Milletvekili Şaban Dişli ise gündeme dair değerlendirmeler yaparak “ Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır. Hendek’li hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum “ Dedi.

Belediye Başkanı Ali İnci, Bayramda her zaman olduğu gibi çocuklara harçlık vermeyi ihmal etmedi.

Bayramlaşma programı AK Parti İlçe Teşkilatı’nın ikramları ile sona erdi.