Bildiğiniz üzere birkaç gün yoğun yağan kar yağışı sonrasında ilçe merkezindeki kar temizleme eve kaldırma çalışmaları, her zamanki gibi olay oldu. Zaman zaman sinirler gerildi, zaman zaman da hendek ilçe merkezindeki caddelerde sürdürülen kar kaldırma çalışmaları park edilen araçlar nedeniyle yapılamadı yarım kaldı.

İki gün gibi kısa bir sürede gerek araç ve ekipman ile gerekse ilçe merkezindeki kar yığınları, ilgili birimlerce kaldırılma çalışmaları yürütülerek kaldırıldı.

Hendek ilçesi park problemleri konusunda oldukça hassas bir ilçe olduğu şüphesizdir, Hendek İlçe Merkezi 5 dk  - 10 dk'lık park alanlarıyla doluymuş casına araç sahipleri, ulu orta durarak trafik kaşını firenlemeleri bir yana kar kaldırma çalışmalarına bile muhalefet oldukları gözlemlendi. 

İlçe Zabıtasının araçların kaldırılması için mesai saatleri dışında dahi mücadeleleri gözler den kaçmadı. Peki ne oldu yine kimilerine göre suçlu yerel yönetimler oldu.


Ulaşım konusunda çeşitli aksaklıklar doğal larak yaşandı,  Enerji bazında yaşanan aksaklıklar ve kayıplarda oldukça sıkıntılı süreçlerden geçildi. 

Yoğun Kar yağışı bir kez daha seferber olunarak kaldırılmış oldu.