Bugün Hendek Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen 3. Hendek Kent Konseyi toplantısında yakında açıklanacağı belirten ve Hendek ilçe merkezinde köklü büyük değişikliklere neden olacağı düşünülen projeyle ilgili çeşitli bilgiler paylaşıldı.

MEYDAN - OTOPARK PROJESİ

Konsey üyelerinin karşılıklı soru-cevap şeklinde devam eden toplantıda soruları konseyi bilgilendiren Başkan Babaoğlu, Hendek Merkezde bulunan belediye otoparkı ile Hendek Anadolu Lisenin olduğu alanı da kapsayan bir proje olduğunu söyledi. Babaoğlu, “ Şehir merkezi rahatlatacak alt tarafı da otopark olacak bir düşüncemiz var. Hazinenin yeri vardı, ihaleye girdik aldık. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz oradaki okul yerine 2 adet okul yapmamızı talep etti bizlerde kabul ettik. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizle temas halindeyiz. Yer konusunda bazı problemler var onları kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Opet Karşısında bulunan Köy Duraklarının olduğu yer hazineye ait. Orada bir düzenleme yapılacak. Genişlemeye gidilerek, nefes aldıracak hamleler olacak. Orada büyük ve güzel bir kavşak inşa edeceğiz. Projelerimiz ve bütçemiz hazır. Detaylarını kısa sürede tam olarak ne olduğunu açıklayacağız. Hep birlikte konuşup ortak akılla karar vereceğiz. Bu projeyi çalışıyoruz, Hendek’imizle birlikte yapacağız” diye konuştu. 
Hendek Kent Konseyi diğer alanda hayata geçirilen çalışmaları ve sorunları konuşurken, bir sonraki toplantının Haziran ayında yapılması kararlaştırıldı.